Razigrani, spočiti in polni lepih vtisov smo po dolgem in vročem poletju zakorakali nazaj v vrtec. Veseli smo bili drug drugega, saj se z nekaterimi nismo videli veliko časa. Že prvi šolski dan nas je razveselil čarovnik Roman, ki nas je navdušil s svojimi čarovnijami. Da je bil dan res nekaj posebnega, nam je pričaral tudi torto z ognjemeti, na kateri je bila narisana pikapolonica, kar je tudi novo ime naše skupine. Medse smo sprejeli dve novi Pikapolonici in poskrbeli, da se v vrtcu počutita prijetno.


Tudi vse naslednje dni smo se v vrtcu zabavali in si dneve popestrili z različnimi dejavnostmi. Hodili smo na sprehode, poslušali pravljice, se igrali v peskovniku , telovadili in se igrali zanimive gibalne in socialne igre.

V tem mesecu smo dobili tudi kar nekaj posebnih obiskov. Obiskali sta nas medicinski sestri Nataša in Špela, ki sta nam prikazali pravilen postopek umivanja zob, nam prebrali pravljico in nas nagradili z risanko o zobni miški.

K nam je prišel tudi košarkar Marko Šircelj, nas povabil v šolsko telovadnico in nam na zabaven način predstavil košarko.

Še posebej pa smo se razveselili obiska našega prijatelja, ki je z novim vrtčevskim letom zakorakal v drugi vrtec. Skupaj smo preživeli prijeten dopoldan.

Pikapolonice se veselimo in hitimo novim dogodivščinam naproti!

Dostopnost