Select Page

V februarju smo z učenci prvega razreda z OŠ Podgora Kuteževo ustvarjali za likovni natečaj pod naslovom Rišem za prijatelja, ki že deveto leto zapored poteka pod okriljem podjetja Acron d. o. o., lastnika poslovalnic Bags & more in Office & more.

Vsako leto učenci ustvarjajo na drugo temo, letos je bil to šport. Vseh 12 učencev se je resnično potrudilo, bili so zelo motivirani za ustvarjanje ter držali smo pesti, da bi kateri od izdelkov prišel v finalni izbor. To se je uresničilo, saj se je učenka Anna Štembergar uvrstila v finalno glasovanje s svojim izdelkom, ki prikazuje jadrnici, še več, postala je celo zmagovalka v svoji kategoriji!

To ni majhen dosežek, saj je bilo prejetih med 6000 in 7000 del, ki so tekmovala v naslednjih kategorijah: vrtec, 1. triletje, 2. triletje, 3. triletje, srednja šola in izbor oblikovalcev. Z glasovanjem na omrežju Facebook je širša javnost določila zmagovalca za vsako od njih. Vsi smo zelo veseli tega dosežka in smo resnično ponosni, zato ji iskreno čestitamo!

V četrtek, 20. 6. 2024, nas je obiskala tudi zaposlena pri podjetju Acron d. o. o., Bags & more Postojna, ga. Anita Volk. V prisotnosti ravnateljice, ge. Mirjam Vrh, nam je izročila nagrado. Anna je prejela vrednostni bon za nakup potrebščin v njihovih poslovalnicah, vsi prvošolci so prejeli zvezek z njenim motivom, šola pa bon v vrednosti 100 €.

Annina slika je torej že dobila prostor na platnicah zvezkov, ki jih je mogoče kupiti v prodajalnah organizatorja in upamo, da bo tudi vam oziroma vašim otrokom polepšala polico ali šolsko torbo.

Še enkrat iskrene čestitke, hkrati pa hvala tudi vsem, ki ste se odzvali in prispevali svoj glas!

mentorica Simona Pezdir

Dostopnost