Na pustni torek, 21. 2. 2023 smo po dveh dolgih letih ponovno pripravili šolski ples v maskah. Takoj po novem letu smo člani šolske skupnosti zavihali rokave in se lotili priprav na ta težko pričakovan dogodek. Pripravili smo različne igre, zavili darila za res bogat srečelov, napisali plakat z vabilom ter si razdelili zadolžitve na samem plesu.

Dan plesa je kar hitro prišel in v popoldanskem času smo se začeli zbirati v šolski jedilnici, ki je bila že pripravljena na pustno rajanje. Ob glasbi po izboru učencev se je plesalo in prepevalo, čeprav se je nekaterim fantom zdelo bolj zanimivo gretje stolov in zgolj opazovanje dogajanja. Tudi tokrat smo bili z obiskom več kot zadovoljni, saj se plesa ni udeležilo le nekaj učencev predmetne stopnje. Maske so bile res raznolike in nekatere prav domiselne, zato smo po igrah in srečelovu med prisotnimi izbrali tudi naj žensko in naj moško masko. Lana in Tomi sta več kot zasluženo prejela nagradi, čeprav bi si nagrado zaslužil prav vsak, ki je na ples prišel.

Vse pohvale organizatorjem in udeležencem, da je vse potekalo kot po maslu in smo res lepo in v stilu preživeli pustni torek.

Dostopnost