V najbolj čarobnem mesecu v letu smo si v skupini Metuljčki pričarali prijetno praznično vzdušje. Dneve smo si popestrili z zanimivimi dejavnostmi.

Prve dni v decembru smo izdelali novoletne okraske iz obarvanega slanega testa s pomočjo modelčkov za piškote. Z njimi smo okrasili novoletno jelko v igralnici ter ob njej tudi zaplesali. Z odtisi naših dlani smo izdelali  novoletne voščilnice, s katerimi smo vse dobro v novem letu zaželeli ostalima dvema skupinama, osebju vrtca in šole ter družinam.  Veliko smo peli, poslušali praznično glasbo ter ob njej z nasmeški na obrazu zaplesali. Pripravili smo si čajanko ter uživali ob druženju. V tem mesecu smo si ogledali tudi  lutkovno predstavo Pikina zgodba, ki so jo zaigrale dijakinje srednje šole Veno Pilon Ajdovščina, se z Medvedki in Čebelicami udeležili gibalne urice v telovadnici … Še posebej smo se razveselili obiska dedka Mraza in daril, ki nam jih je prinesel.

Kako nam je bilo lepo. Veselimo se novih presenečenj, ki nas čakajo v novem letu. Želimo vam srečno in nasmejano novo leto.

SKUPINA METULJČKI

Dostopnost