V preteklem tednu smo z bodočimi šolarji odšli na letovanje v CŠOD Fara. Bilo je lepo – raziskovali smo okolico doma, se urili v raznih spretnostih, preizkusili svoj pogum v adrenalinskem parku.

Raziskovali smo Prifarski potok in življenje v njem. Živalice, ki smo jih našli, pa smo si kasneje ogledali pod lečo in jih tudi narisali. Bili smo na igralih in šli na večerni sprehod z lučkami čez Faro.

Čez dan so otroci uživali v dejavnostih – bili smo pravi pustolovci, zvečer pa smo se prelevili v plesalce. Po umirjanju ob prebrani pravljici so se otroci prepustili sanjam.

Dopoldne so se otroci s poganjalci vozili po poligonu in se igrali na igralih, po malici pa smo odšli v gozd in se igrali raziskovalce. Čas po kosilu smo preživeli z lovcema, ki sta nam predstavila, kaj vse lovci delajo in se odpravili po sledeh živali.

Po večerji smo se zabavali v telovadnici, kjer smo imeli zabavo. Za umirjanje pred spanjem pa smo prebrali različne pravljice, otrokom je bila najbolj všeč Babizavrica, ki smo jo največkrat prebrali.

Na letovanju smo doživeli veliko lepih trenutkov, uživali v naravi, utrdili prijateljske vezi in pridobili nove izkušnje.

Domov smo se vrnili prijetno utrujeni, ponosni, srečni in polni vtisov.

Otroci iz skupin Levčki in Pikapolonice

Dostopnost