Saj veste, kako pravijo – vsega lepega je enkrat konec. Tudi za nas je napočil čas, da se poslovimo od nam ljube osnovne šole v Kuteževem. Za nami je devet dolgih, poučnih let, v katerih smo iz majhnih,  po znanju hrepenečih otrok postali nadobudni najstniki.

V petek, 12.  6. 2015, smo v večnamenskem prostoru šole pripravili valeto. Tam smo predstavili nas same, naših devet let šolanja ter se zahvalili vsem učiteljem ter ostalim delavcem šole, ki so nam pomagali preskočiti vse ovire v teh devetih letih ter nas pripravili na nadaljnje življenje. Razlegal se je smeh, napetost je bila v zraku, tekle so solze. Ob koncu valete so pet minutno slavo izkoristili tudi naši starši, ki so nas prav lepo presenetili z odlično torto v obliki štiriperesne deteljice, ki naj nam prinaša srečo v naprej.

Sploh nimamo dvomov o tem, da nas boste pogrešali, saj nam enakih na svetu ni! A ne skrbite, to ni slovo. Verjetno nas boste večkrat opazili na televiziji, na raznoraznih konferencah, v časopisih, veliko boste slišali o nas na radiu. Mi smo tu, da spremenimo svet!

Lepo se imejte in veliko se smejte!

Anja Tomažič, Urban Celin, Karin Celin in Tjaša Železnik

DSC_0019DSC_0057DSC_0011

Dostopnost