V ponedeljek smo si za krepitev zdravja pripravili vitaminski napitek. S pomočjo ožemalnika smo si iztisnili svež pomarančni sok in ga z veseljem popili.

Torek smo si popestrili z barvnimi lučkami ob katerih smo prepevali otroške pesmice in plesali. Pripravili smo si tudi čisto pravi mini kino, namesto kokic pa smo prigriznili krokije.

Za tretji dan smo si organizirali krompirjev piknik. Krompir smo si ogledali, ga umili, olupili in narezali. Med peko pa je vsak otrok poskrbel, da se krompir ni zažgal , saj ga je skrbno premešal. Na koncu smo pečen krompir še osolili in ga z užitkom pojedli.

V četrtek smo imeli pravi migi migi dan. Najprej smo segreli naše mišice z gibalno igrico “Ptički v gnezda”, nato premagovali poligon, bosi hodili po čutni poti in na koncu se umirili z masažo.

Zadnji dan v tednu smo se ob fotografijah pogovarjali o jesenskih živalih in njihovih prebivališčih. Skupaj smo si pripravili slano testo katerega smo gnetli, valjali in ustvarjali različne strukture. Preizkusili smo se tudi v modeliranju jesenskih živali.

Dostopnost