Spoštovani starši,

od 1. 6. 2020 bodo otroci obiskovali svojo matično igralnico.

Vse starše, ki ste se odločili, da otrok prične obiskovati vrtec s 1. 6. 2020, izpolnite Izjavo staršev pred vstopom otroka v vrtec, ki jo prilagamo v priponki (Izjava-staršev-pred-vstopom-otroka-v-vrtec).

Predvidena je tudi oprostitev plačila vrtca za starše, katerih otroci od 18. 5. do 30. 6. 2020 ne bodo obiskovali vrtca. Če je v tem času otrok v vrtcu prisoten le določeno število dni, ostale dneve pa ne, bodo starši za čas odsotnosti otroka iz vrtca oproščeni celotnega plačila in ne le stroškov neporabljenih živil.

Še vedno, pa moramo spoštovati nekatere ukrepe. Otroke bomo še vedno sprejemali na vhodu vrtca. Prosimo Vas da pozvonite, ter počakate na vzgojiteljico.  Vzdržujete potrebno razdaljo (1,5 – 2m) do vzgojiteljice, drugih otrok in staršev. V vrtec naj otroci ne prinašajo ničesar. Izjema so le dude in ninice.

Prosimo Vas, da v vrtec pripeljete le zdravega otroka. Če otrok kaže bolezenske znake, se  o nadaljnjih ukrepih posvetujete s pediatrom. Če je pri otroku potrjena okužba COVID-19, starši o tem obvestite vrtec, ki se takoj obrne na Nacionalni inštitut za javno zdravje.

Hvala za izkazano zaupanje. Vaše otroke imamo najraje in kljub okoliščinam se trudimo, da jim je v vrtcu najlepše.

Z lepimi pozdravi,

strokovne delavke vrtca

Dostopnost